Vores priser

Det er meget individuelt, hvad en kunde forventer af artikler eller SEO-tekster, og dertil kommer, at der er forskel på SEO-tekster og SEO-artikler på den ene side, og storytelling og corporate religio på den anden side. Dermed er der også forskel på vores priser.

Det er med andre ord vanskeligt at oplyse, hvad en artikel koster i et tekstbureau. Desuden kræver en pris for det første en afstemning af forventninger og for det andet en afklaring af samarbejdets omfang og varighed.

Artikler med SEO (SEO-artikler, herunder SEO-tekster) er nok det nemmeste at sætte priser på, og her er vores målgruppe som tekstbureau primært virksomheder, der ønsker mindst 5 artikler per måned og typisk omkring 200-400 ord per artikel.

Vi leverer normalt artikler, SEO-artikler og SEO-tekster inden for omkring 10 dage, hvis andet ikke er aftalt.

Pris pr. standardtekst uden research

  • Pris for 1 seo-tekst af 200 ord: 200 kroner (1,00) + moms
  • Pris for 1 seo-tekst af 300 ord: 250 kroner (0,83) + moms
  • Pris for 1 seo-tekst af 400 ord: 300 kroner (0,75) + moms
  • Pris for 1 seo-tekst af 500 ord: 350 kroner (0,70) + moms.

Der er mulighed for en god pris på billige SEO-tekster og effektive SEO-artikler, hvis der (potentielt) er tale om et længerevarende samarbejde omkring copywriting, skrivning og søgemaskineoptimering fra vores tekstbureau.

Vejledende pris for formidlingsopgaver

Vores tekstbureau følger Journalistforbundets vejledende priser➚ for journalistisk arbejde og formidlingsopgaver – dog fratrukket 30 procent.

Det vil sige, at vores vejledende timetakst for alment journalistisk arbejde er 900 kroner per time minus 30 procent, hvilket er omkring 600 kroner i timen + moms.

Der faktureres for minimum 3 timer pr. opgave. Den eventuelle transporttid indgår i den samlede timeopgørelse. Dertil kommer kørselsgodtgørelse på 3,70 pr. km i 2022.

Vi kan naturligvis tilbyde en yderst fordelagtig rabat, hvis der bliver tale om et fast samarbejde mellem dig som kunde og os som tekstbureau.

Priser for andre former for tekstopgaver

Taler vi om blogindlæg, en brochure eller noget til et nyhedsmedie; og er dette medie offline eller online – eller begge dele. Der kan også være tale om beskrivende artikler til en hjemmeside, ligesom der kan være tale om online-artikler, som vi jævnligt skal opdatere.

Mulighederne er mange, måske endda uendelige. Der kan endda være tale om en kombination; og måske en kombination, hvor vi først skriver tekster eller artikler, hvorpå vi følger op med svar på spørgsmål fra brugerne. Vi skal med andre ord vide lidt mere, før vi kan komme med en pris.

Pris for oversættelse og legalisering

Opgaver med oversættelse og legalisering er meget individuelle i vores tekstbureau og afhænger af mange faktorer. Derfor sender vi et tilbud, som passer til den konkrete arbejdsopgave.

Bureauets forretningsbetingelser

De generelle forretningsbetingelser for Bureau Kronberg kan læses her➚.

Vores generelle betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser i vores tekstbureau aftales individuelt og sendes pr. e-mail. Normalt er det netto kontant, og legaliseringer skal altid betales forud.