Om os og referencer

Skribent Robert Kronberg, BA

BlackWriters (Bureau Kronberg) er et tekstbureau, men er synonym med skribent, tekstforfatter og redaktør Robert Kronberg, der er BA/BTh fra Københavns Universitet samt Google-certificeret i digital marketing. Jeg har også taget fag i formidling og den store latinprøve, hvilket er en væsentlig forudsætning for at forstå det danske sprog.

Jeg er blandt andet medlem af Dansk Presseforbund➚ med flere. Jeg er tilmeldt VISDA’s ordning for “Kunstnere udenfor Totalaftaler (Aftalelicenser)“➚. Det betyder, at man ikke må benytte mine arbejder, selvom man er medlem af VISDA.

Copywriting af artikler og SEO-tekster

Jeg er skribent og copywriter og har skrevet artikler, tekster og rapporter på mange forskellige niveauer.

Jeg har aktuelt over 20 års erfaring med skrivning på akademisk niveau og har ligeså mange års erfaring med vedligeholdelse og drift af hjemmesider, herunder med SEM (søgemaskinemarketing) og SEO (søgemaskineoptimering) samt skrivning af SEO-tekster og SEO-artikler.

Dog var arbejdet som skribent med SEO-artikler og SEO-tekster noget anderledes for over 20 år siden, da jeg startede med domænet Kronberg.dk. Domænet BlackWriters.dk (tidligere Skrivemester.dk) er kommet til noget senere.

Referencer inden for SEO-artikler og formidling

BlackWriters angiver normalt ikke referencer af flere årsager; og inden for tekstskrivning og copywriting er der ganske mange kunder, som ikke ønsker deres kilder offentliggjort. Men du kan bede om at få tilsendt enkelte referencer og eksempler på tekster fra mig som skribent.

Her er dog et par eksempler på arbejde som skribent, inklusiv egne sider:

Ældre tekstbureau som skribent

Virksomheden blev oprindeligt stiftet i Bangkok i 2005, men alle opgaver, herunder copywriting og anden skrivning, bliver i dag udført af BlackWriters eller af Bureau Kronberg / Slagelse Media, som begge ligger i Slagelse By i Slagelse Kommune.

Ændringen skyldes, at skribent og tekstforfatter Robert Kronberg flyttede til Danmark i 2014/2015. BlackWriters er således et danskbaseret medie- og tekstbureau.