Tekstforfatter

Vi skriver alt fra faglige artikler for aviser til informative tekster for ejere af hjemmesider. Vi skriver i det hele taget effektive artikler for folk, der ikke ønsker at skrive selv, men hellere vil have en skarp tekstforfatter til en blød pris, uagtet det er en avisartikel, en brochure eller en SEO-tekst til en hjemmeside.

Erfaren tekstforfatter til en god pris

Vi er med andre ord din saglige tekstforfatter og dynamiske copywriter, som skriver gode artikler til fornuftige priser. Få et tilbud – hvis du skriver til os, så skriver vi for dig. En tekstforfatter kan stort set hjælpe folk i alle erhverv og i alle situationer.

Det er forskelligt fra opgave til opgave som tekstforfatter, skribent og copywriter, om vi udfører den nødvendige research, eller om kunden leverer de oplysninger, som vi skal benytte i den aktuelle skriveopgave. Hvis kunden leverer oplysningerne, skal de være fyldestgørende.

Vi udfører også journalistiske opgaver

Vi udfører også journalistiske opgaver, hvor vi typisk står for al research. Journalistiske artikler kan være både for aviser, for hjemmesider eller for noget helt tredje. Den typiske forskel på journalistiske artikler og andre former for artikler er blot den vinkel, som pågældende tekstforfatter benytter i skrivningen, men grundlæggende er arbejdet det samme.

Desuden kan vi udarbejde SEO-venlige (søgemaskineoptimerede) tekster til hjemmesider, hvilket du kan læse mere om under SEO-tekster. Hvis der er tale om meget komplicerede artikler, anbefaler vi, at du benytter vores tilbud om renskrivning af en tekstforfatter. Vi har også mange andre ydelser.


Du kan læse mere om os på forsiden og om os, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med skrivning af tekster og artikler. Vi holder til i Slagelse by, hvor vi har let adgang til hele landet, hvis der er behov for et fysisk møde.