Taleskriver

Tekstforfatter Robert Kronberg har mange års erfaring som taleskriver. Arbejdet med taleskrivning begyndte i forbindelse med egen foredragsvirksomhed, interviews på TV og taler ved andre anledninger. I dag tilbyder jeg at hjælpe erhvervsfolk og politikere som deres personlige taleskriver.

Sparring fra rutineret taleskriver

Jeg kan således være din personlige sparringspartner, der hjælper dig ud over rampen med din mundtlige formidling. Få mere at vide, hvis du ikke selv vil eller ikke selv kan, men også hvis du blot vil have en sparring til din mundtlige kommunikation og taleskrivning.

Der er meget forskelligt, hvad folk forventer af en taleskriver. Nogle ønsker, at taleskriveren skal udføre alt arbejdet, mens andre ser taleskriveren som en sparringspartner til sin egen taleskrivning. Dog vil enhver taleskriver kunne levere en bedre taleskrivning, såfremt der er sat tid af til dialog og udveksling af e-mails.

Bred erfaring med taleskrivning

Det er meget stor forskel på at skrive en god tekst og at skrive en god tale, og desuden skal der tages hensyn til, hvem der skal tales til, herunder situationen der skal tales i.

Hvis der for eksempel skal siges noget foran et kamera, så skal der blandt andet tages hensyn til, hvad der potentielt kan blive skåret væk. Det kan for eksempel være, at dit “men …” er det vigtigste, og så er det uheldigt, hvis det bliver klippet ud af redaktionen. Det kan en taleskriver hjælpe dig med at forhindre.

Dernæst er det væsentligt at fokusere på et eneste klart, tydelige og vigtigt budskab (billede) i enhver tale, og her er det samtidig vigtigt at få afklaret, hvad dette budskab (billede) skal bruges til.


Du kan finde flere oplysninger på forsiden og under om os, men du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde som taleskriver, herunder hvilken forskel det vil medføre for din taleskrivning.