Sprogrevision (sprogvask)

Vi tilbyder sprogrevision (også kaldet sprogvask), der er en udvidet form for korrekturlæsning, for folk, som allerede har skrevet en færdig tekst eller artikel, men ønsker, at den bliver mere læsevenlig, får et bedre fokus og kommer til at fremstå i et forbedret sprog efter vores sprogvask.

Gør dine tekster bedre med sprogrevision

Vi er ganske enkelt din kreative tekstforfatter og skarpe sprogrevisor, der reviderer sproget i dine artikler eller tekster, så de opnår en høj kvalitet, uagtet vi gør det til en lav pris. Bestil professionel hjælp – hvis du skriver til os, så skriver vi videre for dig.

De fleste danskere kan nemt skrive en artikel, men det er ikke kun stavefejl, der kan være meningsforstyrrende, selvom stavefejl typisk er fokus i folkeskolen og på gymnasiet. Sprogrevision griber også fat i blandt andet passive verber, verbalsubstantiver og forvægt samt grammatik og kommatering – vi benytter det grammatiske komma i vores arbejde med sprogrevision.

Vi løfter dine tekster til nye højder

En tekst skal være nem at læse, og derfor bør sætninger og overgange mellem sætningerne være bløde og følge en rytme, ligesom ord og formuleringer ikke må forstyrre læseoplevelsen eller budskabet. Men du bestemmer selv omfanget af vores sprogrevision, herunder hvor meget vi bør rykke rundt med ord og sætninger.

Sprogrevision er et tilbud til dig eller din virksomhed, hvis du ønsker den helt gode tekst, men selv vil komme med et konkret oplæg til artiklen. Du skaber teksten, men vi får den til at glide efter en sprogvask. Du kan naturligvis selv lave en afsluttende gennemgang.


Du kan læse mere om os på forsiden og om os, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde inden for sprogrevision af dine tekster, og hvordan det vil forbedre dine tekster. Vi tager gerne en telefonisk drøftelse om dine ønsker og behov.