SoMe-manager og webmaster

Leder du efter en webmaster og SoMe-manager? Så har du fundet det rette sted. Vi har stor ekspertise som kommunikationskonsulent og redaktør for større og mindre virksomheder samt for mange forskellige slags foreninger.

Vi arbejder især med kommunikation på digitale medier. Det kan være alt fra hjemmesider til sociale medier, hvor vi leverer og udgiver tekster og eventuelle billeder. Vi holder til i Slagelse by mellem Korsør, Skælskør og Sorø.

Redaktør og kommunikationskonsulent

Vi hjælper gerne med at lave en kommunikationsstrategi, som vi retter mod din målgruppe. Det kan være nuværende og potentielle kunder, medlemmer eller brugere.

Her anvender vi alle tilgængelige analyseværktøjer, som vi kombinerer med vores erfaring som kommunikationskonsulent og redaktør.

Vi udfører selv skrivning, copywriting og eventuel research. Vi har også adgang til ordentligt fotoudstyr og redigeringsprogrammer, hvis der er behov for unikke billeder i din digitale markedsføring.

Vi kan med andre ord varetage alt fra det journalistiske til det redaktionelle.

Webmaster og SoMe-manager i hverdagen

Mange opgaver som SoMe-manager og webmaster er helt nede på jorden. Der skal skrives tekster og fremskaffes billeder.

Herefter kan det udgives på en hjemmeside, eller det kan lægges op på sociale medier såsom Facebook, Instagram og Twitter med videre. Det kan også være, at hjemmesiden skal vedligeholdes.

Måske har du selv haft store ambitioner med at lave opslag på sociale medier og at holde hjemmesiden vedlige. Men du har måske erkendt, at tiden går hurtigt i en travl hverdag.

Pludselig er oplysningerne på hjemmesiden forældet, og der er intet sket på de sociale medier siden din sidste julehilsen.

Skræddersyet løsning på de digitale medier

Du kan have små eller store behov, og det kan være simple eller noget mere avancerede opgaver. Sammen finder vi frem til dine ønsker og behov for din tilstedeværelse på de digitale medier som for eksempel hjemmeside, Facebook og Instagram med videre.

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe som SoMe-manager og webmaster i hverdagen. Vi fortæller også gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe som kommunikationskonsulent og redaktør. Vi kan næste hjælpe alle folk i alle erhverv og i alle situationer.


Du kan læse mere om BlackWriters på forsiden og under om os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores arbejde med tekster, billeder og strategier. Vi holder til i Slagelse by, hvorfra vi har let adgang til hele landet, hvis der er behov for et fysisk møde.