Renskrivning

Vi tilbyder fleksibel renskrivning af journaler, noter, notater, tekster og artikler for folk, der ønsker aflastning i forhold til den mest tidskrævende process ved skrivning af tekster, hvilket er selve skrivningen.

Du skal blot levere fyldestgørende notater eller tekster, så renskriver vi for dig. Samtidig får du nye øjne, når du får teksten retur, og det medfører ofte en frugtbar synergi.

Grundig renskrivning af dine tekster

Vi er derved din saglige tekstforfatter og dynamiske copywriter, som renskriver dine tekster af enhver slags og naturligvis til fornuftige priser. Bestil tekstarbejde her – hvis du skriver til os, så skriver vi for dig.

Renskrivning sker normalt på baggrund af fyldestgørende journaler eller notater, hvor vi simpelthen laver notatet eller journalen om til en læsevenlig tekst og samtidig sikrer, at den ikke har selvmodsigelser.

Det er naturligvis vigtigt, at dine notater eller journaler er fyldestgørende og følger en eller anden form for systematik, men ellers klarer vi resten for dig. Dog vil vi normalt anbefale, at du gennemlæser den færdige tekst efter vores renskrivning.

Frigiv ressourcer ved outsourcing af skrivning

Derved får du som ressourceperson frigjort en masse tid og energi til at udføre dit egentlige arbejde frem for at sidde og skrive om dit arbejde. Det kan også være, at man ikke er så god til at skrive. Outsoursing af renskrivning er i al fald et fornuftigt alternativ for mange.

Det er individuelt, hvordan en opgave med renskrivning skal løses rent praktisk, og vi kan naturligvis tilbyde, at korrespondancerne sendes krypteret via NemID (tidligere via Elektronisk Signatur). Vi er opmærksomme på datasikkerhed, og derfor bruger vi kun autoriseret software og Microsoft Word.


Du kan læse mere om os på forsiden og om os, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere om renskrivning af dine tekster, artikler, notater eller lignende.