Linkbuilding

Vi skriver artikler for virksomheder og for andre bureauer, som benytter advertorials og blogindlæg til linkbuilding. Vi formidler ikke advertorials og blogindlæg til andre medier end vores egne, men vi skriver gerne artiklen, som I eller jeres bureau skal benytte til linkbuilding. Vi har hjemsted i Slagelse, men vi har kunder i blandt andet København og Jylland.

Artikler til linkbuilding på vores eller andre medier

Vi har specialiseret os i at skrive forskellige former for artikler og tekster, herunder SEO-tekster, til en lang række forskellige formål. Vi skriver også journalistiske artikler og taler. Dog skriver vi ikke for privatkunder. En del af vores kunder bruger vores artikler til blandt andet hjemmesider, advertorials og blogindlæg. De to sidstnævnte kan også have fokus på linkbuilding.

Vi skriver tekster og artikler såsom:

  • Blogindlæg
  • Advertorials
  • Nyhedsartikler
  • Andre avisartikler
  • Hjemmesidetekster
  • Tekster til linkbuilding
  • Og så videre.

Vi står ikke for formidling af advertorials og blogindlæg til eksterne medier, bloggere og blognetværk, men vi sælger advertorials til vores egne digitale nyhedsmedier. Det gælder især advertorials til Slagelse News. Vi har ikke åbnet for salg til Zand.News endnu. Alle artikler overholder retningslinjerne fra Forbrugerombudsmandet og Pressenævnet.

Mere information om blogindlæg og advertorials

I kan vælge imellem forskellige former for blogindlæg og advertorials (sponsorerede artikler), hvor den mest populære løsning for linkbuilding er Tips & Guides på Slagelse News. Her er der flere muligheder at vælge imellem.


Du kan få mere information samt råd og vejledning på telefon: 7027 6770 eller e-mail: info@bureaukronberg.dk. Du kan også læse mere her på siden.