Korrekturlæsning

Vi foretager grundig korrekturlæsning for folk, der ønsker deres brev, brochure, tekst eller artikel set igennem med andre øjne. Vi kender det alle sammen. Når man har skrevet en tekst, kan man ikke længere se sine fejl, men det kan vi hjælpe med, for vi læser korrektur på alle slags tekster.

Du skriver og vi udfører korrekturlæsning

Vi er samlet set din saglige tekstforfatter og dynamiske copywriter, der læser korrektur på på dit brev, din brochure, din tekst eller din artikel. Og vi udfører naturligvis korrekturlæsning til rimelige priser. Bestil korrektur – hvis du skriver til os, så korrekturlæser vi for dig.

Det kan være, at du ikke har tid eller lyst til at læse korrektur, men kun vil koncentrere dig om budskabet. Det kan også være, at du ikke er så god til korrekturlæsning. Uagtet årsagen, så vil det altid være en fordel for dig at benytte vort tilbud om korrekturlæsning.

Vanskeligt at læse korrektur på egne tekster

Det er stort set umuligt for et menneske at læse korrektur på sine egne tekster, og det er uanset ens evner og uddannelse. Derfor benytter selv universitetsstuderende hjælp til at læse korrektur af deres specialer, afhandlinger og opgaver. Og derfor sender en forlægger også sine bøger til korrekturlæsning.

Vi aftaler naturligvis på forhånd, hvor meget vi skal forholde os til selve teksten, så vi ikke spilder din tid med kommentarer om alt muligt andet end den ønskede korrekturlæsning. Hvis vi derimod skal gå dybere ned i teksten, så er der tale om sprogrevision. Vi kan hjælpe dig med at tage stilling til, hvad der er bedst i din situation.


Du kan læse mere om os på forsiden og om os, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for korrektur og revision af dine skriftlige materialer.